home | contact


Bij ons kunt u terecht voor advies over, ontwerp van en realisatie van uw reclame-uitingen. In- en outdoor belettering, groot uitpakken met een geheel ingepakte auto, of bescheiden met een subtiele belettering, een enkele bestelauto of een heel wagenpark. Ook voor het (her)decoreren van uw interieur bent u bij ons aan het goede adres. Een wand geheel in de full color print of het restylen van deuren of balies met folie, in een houtsoort of in uw huisstijl… Ons vertrekpunt hierbij is natuurlijk altijd de vraag van u als klant. Naar gelang de situatie werken Wij samen met specialistische partners. Onze visuele toepassingen zijn opvallend, creatief en effectief in alle maten. Bovendien toepasbaar op verschillende soorten materialen, ondergronden en producten. Wij leveren reclame op maat!

Auto- en vrachtwagenbelettering

Volgens ons dé reclame die het meest gezien wordt! Voor een relatief lage investering is de autoreclame het meest efficiënt en doeltreffend die door een ruim publiek gezien wordt, dag in dag uit! Of het nu gaat om één enkel voertuig of een heel wagenpark, bij ons krijgt elk voertuig de juiste aandacht!

Autowrapping

Het volledig inpakken van auto's in een gekleurde folie is een dicipline dat steeds meer toegepast wordt. Dit kan in een egale kleur maar natuurlijk ook volledig in fullcolor reclame!

Reclameborden

Van naambordje naast de deur tot boarding op het voetbalveld. De mogelijkheden zijn onuitputbaar, zowel in keuze van materiaal als uitvoering bijvoorbeeld in 3D, in vorm gefreesd, rond of rechthoekig. We kunnen te allen tijde aan uw wensen voldoen. Van ontwerp tot montage, wij leveren borden op maat!

Balies en entrees

Vaak een blikvanger bij binnenkomst. Een eerste indruk van het bedrijf….Deuren of uw balie in een andere houtsoort of materiaal, wij hebben er folie voor. Met of zonder uw logo erin verwerkt.

Vlaggen en banieren

Voor elke gelegenheid z’n toepassing. Tijdelijk of van korte duur, wij zorgen voor de juiste keuze bij elke toepassing!

Offset en digitaal drukwerk

Vaak in combinatie met andere producten als een autobelettering of reclamebord. Wij hebben de juiste partners om buiten de auto of reclamebord ook van uw drukwerk het “visitekaartje” van uw bedrijf te maken.

Full color wanden

We hebben diverse mogelijkeden voor wandbekleding, geprint behang in uw eigen huisstijl of afbeelding, of platen voorzien van een fullcolor. Samen met u komen we tot de juiste keuze.

Gevelreclame

Gevelletters, reclamebord, belettering…of een combinatie daarvan. Voor elke stijl hebben wij een oplossing.

Kleding en overig textiel

Ook voor bedrukking of borduring van kleding of textiel bent u bij ons aan het juiste adres. Een kleur of in full color..Bedrijfskleding, gelegenheidshirts, sportkleding…ook de kleding kan bij ons afgenomen worden. Handdoeken of tuinkussens leveren we op maat, customized.

Lichtreclame

Doosletters direct of indirect verlicht met led, maar ook uw banier of reclamebord zetten wij in de schijnwerper! Tal van mogelijkheden om samen te bekijken en tot de juiste keuze te komen.

Posters

Vanaf één enkel exemplaar is het mogelijk om in alle maten posters uit te draaien op onze groot formaat fullcolor printer.

Stickers

In alle vormen, maten,aantallen en kleuren!

Reclamezuilen

Customized of standaard?

Bewegwijzering

Niet zomaar een bordje…eentje die u en uw klanten/bezoekers de juiste weg wijst. Vanaf één stuk!

Presentatiesystemen

Beurswanden, rollup banners, displays, folderbakjes…en alles voorzien van uw logo indien gewenst.

Raamfolies

Decoratie, veiligheid of privacy. Voor elk doel hebben wij de juiste folie in huis!